La Electric Castle, Pepsi a filmat Clujul din spaţiu!

Home $ Articole $ Recomandări $ La Electric Castle, Pepsi a filmat Clujul din spaţiu!

by | Jul 2, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Pepsi ne-a promis un eveniment în premieră la Electric Castle, despre care v-am povestit aici, și s-a ținut de cuvânt: sâmbătă, pe 27 iunie, când soarele s-a văzut în sfârșit deasupra Bonțidei, Pepsi ne-a filmat din spațiu! Peste 200 de oameni au manevrat 4.000 de metri pătraţi de pânze în culorile României şi au compus mesajul ţării noastre atunci când Urthecast – primul sistem video full-color Ultra High-Definition din lume, situat la bordul Stației Spațiale Internaționale – a trecut pe deasupra României, la ora locală 13.20.

Filmarea a avut în prim plan două personaje uriașe, îmbrăcate în ie şi pălărie, conectate prin simbolul internaţional al păcii. Totul s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 50×100 m pe stadionul din zona festivalului. Cei peste 200 de participanți au avut la dispoziție mai puțin de un minut pentru desfășurarea coregrafiei complete, acesta fiind timpul maxim în care poziția satelitului permitea filmarea mesajului.

Secvenţa autentic românească filmată deasupra Clujului va fi inclusă într-un scurtmetraj global realizat de Pepsi, care va avea premiera internațională în această toamnă.

„A fost o desfăşurare impresionantă de forţe, iar vremea ne-a ajutat să avem vizibilitate foarte bună din satelit, un aspect esențial în acest proiect. Cele două personaje tradiționale reproduse la scară uriaşă vor apărea alături de consumatori într-un film de  scurtmetraj foarte special, a cărui premieră o așteptăm cu nerăbdare toamna aceasta. Suntem extrem de mândri că România face parte dintr-un proiect global de o asemenea anvergură, prin care Pepsi provoacă limitele marketingului și aduce împreună tehnologia, cinematografia şi consumatorii din toată lumea”, a declarat Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

Cei care nu au participat la filmarea din satelit au avut parte de alte surprize Pepsi la festival. Pe parcursul celor patru zile, cei surprinși consumând un produs Pepsi au primit cadou o lanternă ingenioasă, compusă dintr-un LED integrat în design-ul sticlei de Pepsi, utilă mai ales pentru cei cazați în zona de camping.

De asemenea, toţi cei care au vizitat punctele de activare Pepsi la eveniment au avut ocazia să afle, cu ajutorul unui kit special de activare, care este gustul de cola pe care îl preferă.

Concluzia: ediția a treia Electric Castle ne-a dovedit încă o dată că un eveniment de succes atrage sponsori pe măsură. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție Electric Castle, dar și premiera scurtmetrajului Pepsi din această toamnă!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!