Alice în Țara Minunilor @ Casa de Cultură

Home $ Articole $ Alice în Țara Minunilor @ Casa de Cultură

by | Jan 29, 2016 | Articole

Alice în Țara Minunilor 

Scenografia plină de fantezie, cântecele, ritmul alert, transformările personajului principal din mare în mic şi apoi în foarte mare şi regia plină de acurateţe sunt ingredientele ce fac ca acest spectacol să fie urmărit cu plăcere atat de cei mici cat si de cei mari.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm şi de data aceasta, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această şansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, “Asociatiei Autism Transilvania”, pentru a veni în sprijinul copiilor cu autism si familiilor lor.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani. Durata spectacolului 60 minute. Vor fi doua reprezentatii, una de la ora 11, iar cea de a doua de la ora 17. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm ca pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Pret bilete 29 si 39 lei, in functie de pozitionarea lor in sala. Biletele sunt disponibile la standul de bilete din Iulius Mall, la Agentia Teatrala si online prin www.biletmaster.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!