Smida Jazz Festival 2017

Home $ Festivaluri $ Smida Jazz Festival 2017

by | Nov 3, 2016 | Festivaluri

Smida Jazz Festival este un eveniment internațional dedicat jazz-ului contemporan, având la bază conceptul unic de a combina muzica jazz cu frumusețea Munților Apuseni.

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile. Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din cele trei capete de afiș: GoGo Penguin – Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia și Tingvall Trio – Germania, formațiile străine Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda, The Kandinsky Effect – Franța și Sickpicnic – Ungaria și cele românești Iordache, JazzyBIT și Trompetre.

La fel ca în ediția-pilot, vom aranja anume o zonă pentru a campa, având însă la dispoziție și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile vecine. Totodată, vor fi amenajate un food court, baruri și o parcare.

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul de 99 de lei, valabil până în 20 august. Între 21 și 25 august, prețul acestuia va fi de 119 lei, iar cel al biletelor pentru o zi – 45 de lei. Abonamentele pot fi cumpărate on-line de pe eventbook.ro și biletmaster.ro, iar off-line de la partenerii acestora. Copiii cu vârste până-n 14 ani beneficiază de intrare liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!