Idei care să te inspire pentru finalul de săptămână

Home $ Articole $ Idei care să te inspire pentru finalul de săptămână

by | Nov 17, 2016 | Articole, Recomandări

În zilele de joi, imediat cum bate ora 16.00, începe să mă cuprindă un sentiment ciudat, o combinație între senzații plăcute și altele mai puțin plăcute. E neliniște. E nerăbdare. E bucurie. E feeling-ul ăla că vine weekend-ul și nu știu ce să fac! Cum să îl pierd pe tot. Într-un mod distractiv, bineînțeles.

M-am gândit că mai sunt și alții în postura mea, așa că azi vă spun cum am eu de gând să petrec acest sfârșit de săptămână.

Vinerea e clar pentru petreceri, nu? Dar ce-ar fi dacă înainte de 8 ore de dans, m-aș înarma cu puțină energie la un eveniment cultural? M-aș putea îndrepta către Operă, pentru trei ore de magie în formă pură și să mă las fermecată de spectacolul de balet în patru acte, Lacul Lebedelor. Biletul îl pot achiziționa la un preț între 15 și 60 de lei, în funcție de locul pe care mi-l doresc în sală (și bugetul de care dispun, între noi fie vorba). Mai multe despre eveniment, aici.

#ceaikovski #lacullebedelor #ballet

A photo posted by Steliana Garofil (@steliana91) on

Singura mea problemă este că nu mă pot decide între asta și Concertul vocal-simfonic ce va avea loc la Colegiul Academic. Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat ”Transilvania ” au pregătit un eveniment extraordinar, iar noi nu puteam fi cu un pas în urmă, așa că am pus la cale un concurs cu invitație dublă. Detalii, aici.

#ColegiulAcademic

A photo posted by diana campean (@dianacampean) on

Indiferent ce voi alege, sunt sigură că voi ieși din sală…amețită de fericire! Exact starea potrivită pentru a da o fugă până în Euphoria Music Hall, căci demult nu i-am mai ascultat pe domnii Șuie. Cum care domni Șuie? Șuie Paparude, care vor intra în scenă la miezul nopții. Dacă dai o fugă acum până la Fabrica de Bere sau Euphoria Biergarten, poți lua bilete early bird cu 20 lei, dar dacă frigul de afară te sperie cumplit, poți achiziționa bilete și în ziua evenimentului, la prețul de 25 lei. Sau și mai bine, poți participa la concursul nostru cu invitații și poate ai noroc. Baftă!

about this weekend #suiepaparude

A photo posted by ᒪIᐯ (@liv_ioana) on

Nu știu cât au de gând să cânte băieții, dar indiferent de ora la care se termină distracția aici, eu am fugit în Club Midi, pentru că am un presentiment că fix atunci Einzelkind va prelua pupitrul. Pressure Traxx Label Night se anunță a fi o noapte întru-totul pe măsura așteptărilor impuse de denumirea în sine – more Pressure, more Traxx.  Și multe invitații de dat, așa că nu uita de concurs!

După atâtea ore de fericire dusă la apogeu, stiluri muzicale și pași de dans, sâmbătă dormi toată ziua. Totuși, nu poți lăsa o zi de weekend să treacă în van. Așa că seara mergem la Sala Polivalentă pentru meciul de baschet feminim România – Israel, la meciul decisiv de calificare la Campionatul European din Cehia 2017. Începe la ora 20.00, așa că ai suficient timp să-ți recapeți vocea și să ai destulă forță în glas pentru a striga Hai Acvilele! Află mai multe aici.

Hai Romania! #baschetfeminin

A photo posted by Louisa Olar (@louisaolar) on

Duminică, dacă tot ne-am recăpătat orele de somn, ne trezim devreme și pornim înspre Salina Turda. Nu știu dacă e ceva nou pentru tine sau nu, însă eu nu am mai văzut niciodată o cursă de drone, așa că abia aștept să înceapă Liga Campionilor de Drone. Începând cu ora 10.00 puteți asista la sesiunea de trainign, iar la ora 17.00 încep calificările și spectacolul în sine. Dronele vor aborda traseul 3D instalat, iar în cadrul cursei se vor întrece staruri de clasă mondială. Despre eveniment, aici.

O altă variantă ar fi să-ți pregătești gentuța și să mergi la SPA. Într-un articol postat nu demult, ți-am prezentat toate variantele și îți promiteam că eu le încerc pe toate. Duminica aceasta mai bifez unul pe listă.

Tu unde mergi în weekend? Ne întâlnim?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!