Inceputul scolii – motiv de bucurie pentru cluburi

Home $ Ale noastre $ Inceputul scolii – motiv de bucurie pentru cluburi

by | Feb 26, 2008 | Ale noastre

O data cu inceperea noului semestru, in acest caz ma refer la studenti, si o data cu terminarea sesiunii de iarna iar apoi a sesiunii de restante, tot studentul s-a intors in Cluj sa inceapa cu dreptul o sesiune de primavara-vara in materie de distractie, deoarece , cum bine stie oricine, tot semestrul este mai mult o vacanta mai mult sau mai putin.

Tot ce inseamna UBB, Politehnica, Cantemir si altele, au avut, in aceasta noapte de 26 spre 27 februarie, destui reprezentanti prin cluburile clujene.

Cluburi ca After Eight sau Seven au fost umplute pana la refuz cu tot felul de studenti, care mai din anul 1, bucurosi ca au scapat de prima lor sesiune, care mai din anul 2 “bucurosi” ca au restante, sau care mai din an terminal, respectiv 3 sau 4, stransi cu usa de faptul ca vine licenta, toti impreuna pentru distractie inca din prima saptamana pentru ca alfel nu ar mai avea farmec inceperea noului semestru.

Toata saptamana se asteapta sa fie petreceri ca sa nu mai spunem de sambata cand probabil nu vei avea un arunca un ac in orice club ai intra, fie ca e din centru, zorilor, fabrica de bere sau mai stim noi pe unde.

Cert este ca noi, clujlife.com, va uram un semestru plin de petreceri si alte iesiri si nu va faceti griji in privinta asta pentru ca vom avea grija sa va informam in legatura cu toate evenimentele din Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!