Concursuri

Concurs: invitatii pentru Audiofly @ Club Midi

Dupa cum stiti, incepe un nou sezon de petreceri in clubul Midi. Cu aceasta ocazie, petrecerea de deschidere ii va avea ca invitati pe Audiofly.

Cu aceasta ocazie clujlife.com va ofera 3 invitatii. Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceste invitatii este sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Ce parere aveti despre noul sezon si ce artisti doriti sa vina la petrecerile viitoare ?

Raspundeti la aceasta intrebari printr-un comentariu la acest articol si veti fi contactati pe email in cazul in care faceti parte din lista castigatorilor. Mult succes !

P.S. Nu uitati sa va abonati la articole prin RSS sau email. Astfel veti primi stirile mult mai usor si mai rapid.
P.S. 2 Cei care se vor abona prin email vor avea un avantaj in castigarea invitatie.

ClujLife - Te scoate din casă

7 comments

Salutare ! Hmmm… Noul sezon.. 🙂 Cred ca o sa fie de 10 ori mai tare decat cel care a trecut, cu dj si petreceri care mai de care! Cat despre ce artisti as dori sa vina, audiofly cat de des si astept acuma in 19 sasha 😀

Nu am fost niciodata in Club Midi dar i-am vizitat site-ul si arata extraordinar.Banuiesc ca intotdeauna Noile Sezoane vor aduce multa distractie si veselie cu cat vor trece anii iar oamenii vor vrea sa viziteze acest loc cat de des posibil.Desigur,vreau si eu si ma asez pe acele canapele confortabile odata si odata.Eu,sunt o fana a drum and bass -ului si orice formatie care mixeaza in acest gen este bine-venit.Keep it up!

Salut, sper ca noul sezon de petreceri sa fie mai tare ca precedentul, si club Midi sa ne surprinda cu invitati noi de renume in minimal si nu numai..eu as vrea sa-l vad si sa-l aud pe Claude Von Stroke ..bafta in continuare

Pana acuma suna bine line-up-ul pentru urmatorul sezon…pe mine personal nu ma prea incanta ca se redeschide cu audiofly ca deja s-a cam plictisit lumea de ei. In rest asteptam nume mari :))

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

Cluj-Napoca International Space Apps Challenge 2018

20 October, 9:00 am - 21 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC