Groove Salad Compilation
Recomandări

Groove Salad Compilation

Vineri, 29 august a fost lansata pe piata prima parte a compilatiei “Groove Salad” sub sigla label-ului romanesc Magnetik Grooves. Compilatia contine 10 piese semnate de artisti romani iar din primele zile ale aparitiei pe piata s-a bucurat de un foarte mare succes , unele piese intrand intr-un timp record in topurile 100 beatport pe diferite genuri. Acest lucru vine in completarea succesului inregistrat in luna iulie, cand unii dintre artistii Magnetik Grooves au fost inclusi in beatport top ten-ul binecunoscutului Fedde Le Grand.

“Inca de la inceput ne-am propus sa scoatem in evidenta artistii romani pe piata internationala deoarece am simtit ca unii dintre ei pot produce muzica electronica la standardele de afara, sau poate chiar mai bine” afirma unul dintre managerii Magnetik Grooves – o casa de discuri care se bucura de sustinerea multor renumiti dj din tara si din strainatate.

Piesele pot fi ascultate si cumparate de aici.

Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.