Mall

Solaris Shopping Park isi deschide portile

Solaris Shopping Park, cel mai mare centru comercial din Turda si Campia Turzii, isi va deschide portile sambata, 15 noiembrie. Evenimentul va fi incununat cu premii, concursuri si concerte de zile mari.

Solisti si formatii de renume ca Andra, Smiley, Anca Badiu, Hazard, Swinging Train, Emeric & Friends si multi altii vor concerta incepand cu ora 12:00 iar in timpul zilei participantii vor avea posibilitatea sa castige sute de premii in cadrul evenimentului Solaris Challenge. Premiul cel mare: o excursie de vis intr-o tara exotica, sub soarele Solaris.

Solaris Shopping Park va fi un centru atat al locuitorilor din Turda cat si din Campia Turzii. Va fi destul loc si spatiu pentru toti cei 90.000 de locuitori ai celor doua orase, deci nu va fi nevoie sa se certe de la el. In schimb, ne-am gandit sa-i invitam pe toti locuitorii din Turda si Campia Turzii la evenimentul Solaris Challenge, un eveniment pe care dorim sa-l organizam in fiecare an si care va fi un simbol al intrecerilor sportive dar si un prilej de unificare al celor doua orase

sustine Markus Goessl, business development director Venta Real Estate Group

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC