Recomandări

14 februarie – Sfantul Valentin la Cluj Napoca

Toti doriti sa va faceti planuri pentru sarbatoarea aceasta imprumutata de la americani si adoptata atat de bine, mai ales in spatiul comercial. In cazul in care nu stiti cum sa va petreceti ziua de Sfantul Valentin alaturi de persoana iubita sau cum sa va cautati una noua la una dintre petrecerile tematice in data de 14 februarie noi va recomandam urmatoarele:

Incepeti de vineri:  Tapinarii vor sustine un concert anti – valentines day la Irish & Music Pub.

Sambata, poti incepe cu “o tura” pe la Iulius Mall unde vor concerta Bere Gratis iar gazda evenimentului va fi Catalin Dezbracatu’. Dupa ce “te-ai incalzit” alaturi de “sufletul pereche”, dupa schimbul de cadouri si alte dulcegarii soptite la ureche in timp ce va tineti de mana va puteti decide la care petrecere sa mergeti. Daca vrei sa petreci in stil vechi, pe muzica anilor ’80-’90, poti trece prin After Eight unde va fi Retro Valentines Day. Daca nu te multumeste asta poti merge la un altfel de petrecere de Sf. Valentin, una mai cu alcool, in Irish & Music Pub unde va fi Ballentines Party. In caz ca sunteti greu de multumit, mai spre dimineata dar nu necesar ca puteti merge si de la 00.00 (fix, te iubeste), si aveti chef de ceva mai energic, in Club Midi va avea loc Valentines Party cu Kid Chriss, Mihigh si Alex Loopson.

Daca va ganditi la ceva mai romantic, o cina la un restaurant sau pur si simplu un drink mai special, mai afrodisiac si chiar rosu, un vin de an bun si vita nobila, nimic mai simplu, luati restaurantul preferat pe lista sau surprinde-l/surprinde-o cu o cina deosebita home made.

Noi totusi zicem ca nu e nevoie de aceasta zi speciala sa recunoasteti ca iubiti insa daca-i musai … ne adaptam 🙂

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Retro Dance Party @ Caro Club

18 December, 10:00 pm - 19 December, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC