Hair Styling Show si concert Paula Seling @ Polus Center

Make UP si Hair Styling Show + concert Paul Seling @ Polus Center – 6 – 8 martie 2009

De ziua voastra, a femeilor, indrazniti sa straluciti !

Intre 6 si 8 martie toate clientele Polus Center se vor putea simti ca nitte adevarate vedete in cadrul evenimentului “Indrazneste sa stralucesti” organizat de Polus Center, New Life si Salon Gala. Timp de trei zile, stilisti profesionisti le vor ajuta sa isi descopere noul look in cadrul unor sesiuni gratuite de make-up si hair-styling, ce se vor desfasura pe scena ce va fi amplasata in zona de food-court a Polus Center. Show-ul va avea urmatorul program : Vineri, 6 martie: 17:00-20:00, Sambata, 7 martie: 13 :00-20:00 si Duminica, 8 martie : 12 :00-18 :00.

In incheierea evenimentului Diesel Cafe le ofera doamnelor si domnisoarelor un cadou special, un recital sustinut de Paula Seling. Artista revine la Diesel Cafe, pentru al doilea recital dupa cel din 2007 cand a incantat publicul cu un concert live extraordinar. Evenimentul va avea loc pe 8 martie in Diesel Cafe, in incinta Polus Center, la etaj, incepand cu ora 18:00.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz