Cluburi

Sunrise Spring Tour @ Club Midi

Sunrise Spring Tour @ Club Midi -vineri, 13 martie 2009

SUNRISE SPRING TOUR 2009 cu Ali Nasser / Prik / Cristi Cons / Cote (video)
Pret Intrare : 10 ron pana la h 00:00 / 20 ron dupa h 00:00
Reducere Studcard : 50%

Ali Nasser
Ali Nasser s-a nascut in E.A.U., dar s-a stabilit in Romania in 1990. Lectiile de pian din copilarie au fost primii pasi in dezvoltarea pasiunii pentru muzica. Impreuna cu fratii sai, Hasan si Sultan ( The Grooveoholics, Sunday People, Blanosz) si incurajat de acestia artistul a inceput sa se joace cu productia audio inca din 1996. Prima petrecere la care a mixat a avut loc in 1998, la Web Club in Bucuresti. Pe masura ce pasiunea sa devenea tot mai puternica, Ali Nasser si-a concetrat din ce in ce mai mult timp carierei muzicale. In anul 2003 se angajeaza ca productor la Yama Studios, un studio de productie audio in publicitate. Este momentul in care a invatat foarte multe despre productie, dar si despre ce inseamna a lucra profesionist. Incepand cu anul 2004, artistul reuseste sa se afirme mixand alaturi de : Raresh, Pedro, Praslea, Rhadoo etc. In aceeasi perioada devine parte a rosterului Sunrise Booking Agency. A mixat in cele mai importante cluburi din Romania: Kristal Glam Club, Session, Midi si Oscar Cluj, Motor Club Constanta/Mamaia, XS Iasi, Heat Oradea, Krypton Craiova, Zebra Bacau etc. Seturile tanarului artist exploreaza zonele deep, tech si funky-minimaliste ale stilului house. In ultima parte a anului 2006, Ali pune pe picioare un proiect dedicat muzicii deep, numit Flow Motion : o serie de petreceri ce au loc in fiecare duminica. Gazda primelor seri Flow Motion a fost Loggia Bucuresti. Anul 2007 ii aduce rezidenta in club Session, Bucuresti. A mixat in cadrul Sunwaves 2 si 3 Festival. 2007-2008 ii aduce gig-uri alaturi de DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly si Markus Fix. Anul trecut, Ali a lansat un remix al piesei “Woman’s Key” la labelul german be_chosen. Echipa WMC spunea despre aceasta: “Ali Nasser’s Deepness Remix of Chevy and Lemos “Woman’s Key’ though, is the perfect tech house/deep house groove for those late afternoons during WMC”. De asemenea, a semnat si cu Supernature Recording, unde a lansat un remix la piesa lui Nick Curly – On My Way. EP-ul sau intitulat Get away, a fost lansat la Derivat Recordings. In ultimii 2 ani au aparut in programul sau si gigurile internationale, care l-au purtat pe Ali in Flex si Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen, Libary Frankfurt etc. Viitorul suna bine!

Cristi Cons
Nascut in 1987 in Craiova, Cristi Cons practica violoncelul de la varsta de 7 ani; in prezent este student la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.
 Invata sa mixeze intr-un club privat de muzica electronica unde incearca sa-si descopere stilul ascultand cat mai multa muzica. La inceputul anului 2008 a decis sa invete tot ce inseamna productia, incercand astfel sa-si imbunatateasca cat mai mult tehnica si sa-si exploreze creativitatea.
 Nu a durat mult pana cand intr-adevar a facut-o. Prima sa piesa, a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 si se gaseste deja in magazinele de muzica de profil: Cristi Cons – Nutatia. Alaturi de Vlad Caia si Fouchat porneste proiectul Funknutt, prin care doresc sa contribuie la ascensiunea deja remarcabila a productiilor romanesti si sa ofere ceva nou prin stilul aparte pe care deja si l-au format.

Prik
Prik, pe numele sau Adrian Niculae s-a nascut 27 decembrie 1983 in Bucuresti. Inca de mic a fost un pasionat al muzicii electronice. Primul pas serios in actictivitatea de dj l-a facut acum 4 ani cand a reusit sa-si achizitioneze primul mixer si doua pickup-uri, incepand sa colectioneze muzica si petrecandu-si tot mai mult din timpul liber exersand. Dupa acest prim pas a avut a inceput sa mixeze in mai multe cluburi de profil din bucuresti dar si din tara. In 2007 este invitat sa mixeze la mai multe evenimente semnate Sunrise avand ocazia sa mixeze alaturi de mai multi artisti romani dar si internationali: Marco Carola, Pascal FEOS, Monika Kruse, Sascha Funke etc. In 2008 a cantat pentru prima data peste hotare, in clubul Underground din Ibiza. Inceputul lui 2009 ii aduce confirmarea unui gig la Tenax, Florenza. In viitor isi doreste sa se apuce serios de produs muzica, in prezent face primii pasi in acest domeniu.

ClujLife - Te scoate din casă

6 comments

Abia astept acest eveniment. Line-up-ul este foarte interesant . Pe Ali Nasser l-am mai auzit in trecut de mai multe ori si de fiecare data m-a incantat. E un dj care stie reteta unui party reusit. Astept cu nerabdare setul sau. GO ALI !

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Fri 18

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 10:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Cluj Wedding Style 2019

18 January, 11:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Wedding Show 2019

18 January, 3:00 pm - 8:00 pm
Fri 18

Zumzet: Alexandru HG @ Sisters

18 January, 6:00 pm - 19 January, 12:00 am
Fri 18

Nesupusele – lansare de carte @ Bookstory

18 January, 6:30 pm - 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC