Festivaluri, Mall, Recomandări

Delahoya 2009 @ Polus Center – editia #13

Delahoya 2009 @ Polus Center – editia #13

null

De 12 ani festivalul Delahoya din Cluj-Napoca este unul dintre evenimentele de referinta ale scenei muzicii electronice din tara, un deschizator de drumuri (fiind cel mai vechi) in ceea ce inseamna festivalele romanesti de acest gen. Dupa 9 editii desfasurate pe dealul si lânga padurea Hoia, care practic au dat numele evenimentului ajungandu-se in prezent la derivatul nume Delahoya, iar pe urma dupa inca 3 editii petrecute pe aeroportul orasului, festivalul s-a afirmat ca fiind unul adresat in special cunoscatorilor si celor deschisi fata de muzica electronica, fara a realiza compromisuri muzicale.

Pentru editia cu numarul 13, editia 2009, se anunta cateva schimbari ce aduc un plus festivalului. Cea mai importanta dintre acestea este schimbarea locatiei. Astfel, evenimentele principale ale festivalului nu se vor mai desfasura pe Aeroportul International Cluj-Napoca ci in parcarea si in interiorul Polus Center. Cateva avantaje ale noii locatii ar fi apropierea de cartierele orasului, existenta unui transport regulat si faptul ca noua locatie le este foarte familiara clujenilor.

O alta noutate adusa de aceasta editie este organizarea unor evenimente desfasurate in interiorul Polus Center, in timpul zilelor de 22, 23, si 24 mai, evenimente desfasurate sub titulatura de Workshop Demonstrativ. In plus, in acest an se va renunta partial la conceptul de festival in aer liber, pentru a preintampina orice neplacere cauzata de conditii meteo nefavorabile, cum s-a intâmplat de cateva ori in trecut. Astfel, in noptile de 22 si 23 mai, petrecerea se va muta intr-un cort special de spectacol, amplasat in parcarea complexului.

Pe parcurs vom reveni cu detalii si completari in diferite articole 😉

Anul trecut DELAHOYA a avut acest program, in prima zi a fost asa iar evenimentul principal s-a derulat asa.

ClujLife - Te scoate din casă

5 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 23

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Tue 23

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Tue 23

Funky Depresia

23 October, 8:00 am - 5:00 pm
Tue 23

DesignSprint by ZAINxStartupGrind

23 October, 4:00 pm - 10:00 pm
Tue 23

Your afternoon. Your photo

23 October, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC