Miscarea de Reciclare ajunge la Cluj Napoca

Home $ Articole $ Miscarea de Reciclare ajunge la Cluj Napoca

by | Jul 9, 2009 | Articole

Sarmalele Reci si Timpuri Noi vor concerta la Iulius Mall

Miscarea de Reciclare ajunge sambata, 11 iulie 2009, la Cluj – a cincea oprire din aceasta vara.

Au fost stransi mii de recruti, s-a cantat alaturi de cele mai “verzi trupe” si de vedetele TVR, s-a facut curat, s-a vorbit tuturor de reciclare si protejarea mediului, s-a ridicat in picioare un oras dupa altul cu tobele celor de la Drum Cafe … si acum a venit randul Clujului pentru a face Miscare de Reciclare.

Se va incepe de la prima ora: se vor organiza momente de freeze alaturi de voluntari, se vor distribui materiale informative si mere verzi si se vor culege pentru “capsula timpului” gandurile clujenilor. Cortul “Miscarea de Reciclare” va avea program incepand cu orele 09:00 in parcarea Iulius Mall.

Trupele Miscarii de Reciclare vor marsalui ecologic, pe biciclete si role, intre orele 11:00 si 12:30 pe traseul Mihai Viteazul – Regele Ferdinand – Bd. 21 Decembrie 1989 – Piata stefan cel Mare – Piata Cipariu – Piata Mihai Viteazul.

La ora 12:00, cei 19 “ofiteri” vor strange randurile alaturi de tobosarii de la Drum Cafe in zona Pietei stefan cel Mare.

La orele 19:00 sunteti asteptati in parcarea Iulius Mall alaturi de echipa TVR Cluj pentru concert Sarmalele Reci si Timpuri Noi cat si pentru numeroase concursuri si surprize eco! Concertul va fi transmis live incepand cu orele 22:00 pe TVR3 si TVR International.

Urmatoarele batalii de pe agenda Miscarii vor avea loc la Brasov pe 18 iulie, la Craiova pe 25 iulie si la Constanta pe 01 august 09.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Patronata de Ministerul Mediului, organizata de Roddia si avand ca principal partener Societatea Romana de Televiziune, Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de incurajare a reciclarii, care va implica atat publicul larg, prin constientizare si informare, cat si autoritatile, companiile si ONG-urile – prin gasirea, implementarea si comunicarea unor solutii specifice domeniului reciclarii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!