Poze: Guess Who si Spike on TU-R @ Club Ring

Home $ Articole $ Poze: Guess Who si Spike on TU-R @ Club Ring

by | Mar 5, 2010 | Articole

Guess Who si Spike on TU-R @ Club Ring – 4 martie 2010

Aseara a avut loc al noualea concert din cadrul “TU-R”, cu Guess Who si Spike pe post de headlineri, in Club Ring din Cluj Napoca.

Portile clubului au fost deschise la ora 22:00, urmand un masacru de aproximativ trei ore si jumatate de minimal si house. Cred ca aceasta a fost si cea mai mare problema a evenimentului, faptul ca in cadrul warm-up party-ului nu s-a auzit hip-hop mai deloc, ci s-a auzit muzica house comerciala.

Pe la ora 1:00 si-a inceput Vlad de la Agresiv set-ul, dupa aproximativ 20 de minute urcand pe scena si Guess Who cu Spike. Concertul a fost uluitor atat pentru ei cat si pentru public. Aproximativ 900 de oameni au venit la acest concert in care s-au putut auzi melodii precum “Tu”, “Locul Potrivit” sau “Scandal”, melodii care au fost bisate la sfarsitul concertului.

In ansamblu a fost un concert reusit, publicul pe masura si sunetul bun (desi erau cam prea puternici basii in incapere) dezvoltand o experienta senzationala pentru fanii acestui gen de muzica care din pacate nu prea mai are parte de promovare serioasa si in Cluj.

Text: Andrei Coste

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!