Poze: The Egocentrics @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: The Egocentrics @ Irish & Music Pub

by | May 8, 2010 | Articole

The Egocentrics @ Irish & Music Pub – 7 mai 2010

In deschidere: VaduvaBOB

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Aseară am luat parte la unul din cele mai pline de feeling concerte pe care le-am văzut, sau mai bine spus simțit, din viața mea: Văduva Bob și The Egocentrics.
Văduva Bob, o trupă cu ceva ani la activ în undergroundul românesc, a fost o surpriză extrem de plăcută. Sound-ul lor mi-a amintit, oarecum, de trupa Placebo în perioada albumului “Without You Im Nothing”. Au cântat extreme de corect și cu foarte mult feeling, fiind o alegere perfecta pentru deschiderea unui concert al unei trupe cum este The Egocentrics.
Timișorenii de la The Egocentrics au venit aseară la Cluj pentru a-și lansa albumul de debut, intitulat “Love, Fear, Choice and Astronauts”, în fața a aproximativ 100 de oameni. I-am mai văzut pe băieți cântând aproape cu un an în urmă, tot la Irish & Music Pub, și m-au lăsat perplex. Și de data aceasta, concertul lor a fost o doza imensa de sentimente. Este extrem de greu să expui în cuvinte cam cu se mănâncă această trupă. Pur și simplu muzica lor te duce undeva departe, fie într-un loc mai bun, fie într-o stare de depresie. Dar nu asta e important. Important e faptul că doar trei oameni reușesc să sune într-atât de bine și într-atât de puternic încât să te poți pierde liniștit în muzică. Și asta s-a întamplat aici. Mai multe cuvinte sunt de prisos.

Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!