The Mood @ Booha Bar

Home $ Articole $ The Mood @ Booha Bar

by | May 11, 2010 | Articole

The Mood @ Booha Bar – sambata, 15 mai 2010, h22.00

In deschidere: Mushroom Story

Pret intrare: 10 RON

Afterparty: TBA Crew DJ set

THE MOOoD (indie / alternative Bucuresti)
The MOOoD este o trupă de rock alternativ din Romania, înfiinţată în Aprilie 2006 de Marius Moise (voce) Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitară, backing vocals) şi Virgil Chitu (bas). De la primul concert, în Noiembrie 2006, trupa se află într-o continuă evoluţie, cântând alături de artişti români ca OCS, Timpuri Noi,Kumm, Zob sau Luna Amară. În mai 2008, The MOOoD a intrat sub aripa Emagic Entertainment, iar în Iulie trupa a concertat în cadrul B’estfest, cel mai mare festival internaţional de muzică din România. După B’estfest, a urmat concertul Lenny Kravitz din Bucuresti, The MOOoD fiind singurul opening act agreat de managementul artistului, având astfel ocazia să cânte în faţa unui public de peste 16 000 de oameni. Octombrie 2008 marcheaza primul concert The MOOoD din afara ţării, alaturi de Snails (trupă de brit-pop din Moldova, participantă la B’estfest 2009) în Chişinău Anul 2008 se incheie pentru The MOOoD cu plecarea basistului Virgil Chitu, el fiind înlocuit de un vechi prieten al trupei, Horia Stere. The MOOoD începe anul 2009 în forţă, cântând în Ianuarie la festivalul Eurosonic din Groningen, Olanda, unde a atras atenţia câtorva promoterilor europeni de concerte. După o serie de concerte prin ţară cu Les Elephants Bizzarres, OCS, Eloize, Go to Berlin si alţii, trupa se regăseşte în iulie pe scena B’estfest, alături de nume mari, ca Santana, The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Motorhead, The Ting Tings şi mulţi alţii. După B’estfest, The MOOoD a plecat spre festivalul Exit din Novi Sad, Serbia, alături de alte nume mari, precum Arctic Monkeys, Prodigy, Korn, The Madness sau Mando Diao. În prezent, trupa lucrează la primul material discografic şi se pregăteşte de filmarea unui videoclip.

MUSHROOM STORY (alternative/funk/core – Cluj)
The Mushroom Story sunt patru tineri clujeni care cânta într-o formatie rock, ce combină diferite stiluri muzicale, de la funk, hip hop, punk, hardcore, alternative, la indie sau pop. Sau, pe scurt, alternative funkcore. “În anul 2008 am lansat primul nostru album, intitulat “Party Animals Inc. Am făcut şi facem în continuare ce simţim, fără să ne impunem bariere, fără compromisuri, fără impresii, fără cenzură, fără chestii premeditate… just keeping it real. Avem o chitară , un bass, nişte tobe, 2 microfoane şi o atitudine pozitivă: ready to rock’n’roll and party like motherfuckers. So… Join us!”
#
Concurs: Avem 4 invitatii de oferit pentru acest eveniment. Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa ne raspundeti, prin comentarii, mai jos, la urmatoarea intrebare: Care a fost PRIMA piesa a formatiei THE MOOOD propusa la RADIO GUERRILLA pentru a fi votata de ascultatori?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!