Bar, Concerte

Bloodgroup @ Booha Bar

Premiera in Romania: Bloodgroup (Islanda, indie/electro-pop)

Afterparty: Dannilov

Formata din trei frati talentati, Hallur, Raggi, Lilja si specialistul in muzica electro, Janus, trupa este cunoscuta pentru senzationalele show-uri live, pentru sound-ul special si pentru puternicul brand musical electronic pe care l-au creat si care le-a adus o evolutie fulminanta pe scena mondiala a electro-pop-ului. In noiembrie 2007, Bloodgroup au lansat albumul de debut Sticky Situation. Acesta a fost primit de public cu mult entuziasm, iar trupa islandeza a fost considerata una din cele mai interesante trupe electro. In urmatorii doi ani de la Sticky Situation, cei patru islandezi si-au petrecut timpul in numeroase turnee, cantand la diferite festivaluri, printe care si: SXSW in Austin, Texas, NXNE in Toronto, Canada, festivalul Roskilde din Denmarca, CMJ in New York, Eurosonic in Olanda si Iceland Airwaves.
In 2 decembrie 2009, Bloodgroup lanseaza al doilea album, “Dry Land”. Acesta a fost unul din cele mai bune albume din acel an, iar single-ul ‘My Arms’ a ajuns foarte repede pe primul loc in topurile din Islanda. Kraumur, fundatia muzicala islandeza care a sustinut artisti precum Björk, Sigur Rós si pe autorul Sjón, a desemnat Dry Land ca fiind cel mai bun album al anului, iar pe Bloodgroup ca fiind ce mai buna trupa a anului in Islanda.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Postati evenimentul pe facebook si reveniti cu un comentariu mai jos sa stim pe cine premiem 😉

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC