Bloodgroup @ Booha Bar

Home $ Articole $ Bloodgroup @ Booha Bar

by | Feb 7, 2011 | Articole

Premiera in Romania: Bloodgroup (Islanda, indie/electro-pop)

Afterparty: Dannilov

Formata din trei frati talentati, Hallur, Raggi, Lilja si specialistul in muzica electro, Janus, trupa este cunoscuta pentru senzationalele show-uri live, pentru sound-ul special si pentru puternicul brand musical electronic pe care l-au creat si care le-a adus o evolutie fulminanta pe scena mondiala a electro-pop-ului. In noiembrie 2007, Bloodgroup au lansat albumul de debut Sticky Situation. Acesta a fost primit de public cu mult entuziasm, iar trupa islandeza a fost considerata una din cele mai interesante trupe electro. In urmatorii doi ani de la Sticky Situation, cei patru islandezi si-au petrecut timpul in numeroase turnee, cantand la diferite festivaluri, printe care si: SXSW in Austin, Texas, NXNE in Toronto, Canada, festivalul Roskilde din Denmarca, CMJ in New York, Eurosonic in Olanda si Iceland Airwaves.
In 2 decembrie 2009, Bloodgroup lanseaza al doilea album, “Dry Land”. Acesta a fost unul din cele mai bune albume din acel an, iar single-ul ‘My Arms’ a ajuns foarte repede pe primul loc in topurile din Islanda. Kraumur, fundatia muzicala islandeza care a sustinut artisti precum Björk, Sigur Rós si pe autorul Sjón, a desemnat Dry Land ca fiind cel mai bun album al anului, iar pe Bloodgroup ca fiind ce mai buna trupa a anului in Islanda.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Postati evenimentul pe facebook si reveniti cu un comentariu mai jos sa stim pe cine premiem 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!