[a:rpia:r] / Mihigh @ Club Midi

Home $ Articole $ [a:rpia:r] / Mihigh @ Club Midi

by | Mar 25, 2011 | Articole

[a:rpia:r] – Rhadoo / Petre Inspirescu / Raresh

warmup: Mihigh / visuals: Dreamrec

Pret intrare: 15 / 30 lei

Interzisa intrarea persoanelor sub 18 ani. Atentie: Act de identitate obligatoriu la intrare!

Sunt mandria noastra nationala cand vine vorba de muzica electronica, si indiferent ce s-ar spune, sunt cei mai importanti reprezentanti ai Romaniei la nivel international. Ei sunt Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh, trei DJ din Romania care la un anumit moment dat si-au unit fortele si au devenit cel mai bun proiect muzical romanesc – [a:rpia:r].

In Romania incepi sa numeri pe degete petrecerile care ii uneste pe toti trei membrii RPR Sound; sunt bune, lungi si rare.
Datorita refuzului categoric al celor trei artisti de a se compromite, s-au creat adevarate povesti in jurul lor: Rhadoo ar fi creierul proiectului si partea cea mai radicala, Petre Inspirescu ar fi partea abstracta, fina si care necesita o atentie deosebita din proiect, iar Raresh ar fi partea comunicativa, partea care leaga proiectul sufleteste de public. Despre secretul unui party reusit, RPR Sound sunt cam cei mai in masura sa vorbeasca, atunci cand ne raportam la petreceri din sfera muzicala techno / house. Fiecare dintre ei are povestea lui proprie, fiecare se completeaza cu celalalt (din stanga sau din dreapta sa), fiecare vede muzica electronica diferit si o percepe din punct de vedere creativ altfel; in toata aceasta nebunie ad-hoc, cei trei gasesc o linie comuna care sa ii uneasca si sa ii motiveze sa faca acest lucru impreuna – Raresh este des cu zambetul pe buze, Pedro sta ascuns dupa o sapca, Rhadoo este inalt si serios. Este distractie, dar inainte de toate, este muzica buna; nu le este caracteristic termenul de caterinca, nu iau muzica la misto si nu cersesc aplauzele nimanui.
Nu fac compromisuri muzicale – daca nu-ti place muzica, esti liber sa pleci; nu e nici o problema, nici o suparare.

Fie ca e primavara, fie ca se anunta un closing party cu [a:rpia:r] se anunta de fiecare data un eveniment mare!

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe contul tau de facebook si lasa mai jos un comentariu sa stim pe cine premiem 😉 Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!