Recomandări

Participa la workshopurile Delahoya!

Festivalul Delahoya ofera tinerilor artisti posibilitatea de a se implica in Workshop!

Dupa o lunga perioada de iarna muzicala, iata ca soarele revine si pe strada celor pasionati de muzica electronica. In perioada 20-22 mai, zgomotul masinilor si a agitatiei cotidiene va fi minimalizat de muzica festivalului Delahoya, care isi deschide pentru al XV-lea an portile in parcarea Polus Center.

Asa cum ne-au obisnuit organizatorii, nici anul acesta nu va lipsi imbinarea mai multor forme ale artei. Astfel, muzica va fi “acompaniata” de fashion, foto, video si hair-styling. Structurat pe 2 sectiuni principale (cea de workshop si cea de concert/spectacol), Delahoya promite inca o data 3 zile si 2 nopti de neuitat.

La fel ca si un vin, Delahoya devine un eveniment din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului. Line-up-ul din acest an se anunta a fi unul impresionant, aducand pentru prima oara pe scena muzicala a Clujului dj-ii de prestigiu international care au de oferit iubitorilor de muzica buna noi perspective si prestatii muzicale de cea mai inalta calitate.

Nici work-shop-ul nu e neglijat, acest festival incurajand tinerii artisti sa-si prezinte lucrarile cele mai bune, indiferent de forma artistica pe care o manifesta. Daca in ceea ce priveste petrecerea mingea este in terenul organizatorilor, work-shop-ul da libertatea si chiar incurajeaza tinerii sa vina cu idei inedite, care vor fi prezentate pe o scena special amenajata in zona de food-court a mall-ului Polus. Astfel, Delahoya le ofera gratuit tinerilor artisti care au ceva de spus in domeniul care-l reprezinta, posibilitatea de a se exprima in fata publicului, de a interactiona cu acesta.

site oficial

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC