Steve Lawler / K.D.Chriss @ Club Midi

Home $ Articole $ Steve Lawler / K.D.Chriss @ Club Midi

by | Sep 12, 2011 | Articole

Viva Night: Steve Lawler / K.D.Chriss

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

steve lawler @ midi

Produce si mixeaza muzica house de calitate de mai bine de 10 ani. Presa de specialitate il considera un brand de success, evolutia sa in stilul twisted house fiind legendara. Sunetul sau a evoluat in timp, Lawler ramanand insa fidel elementelor sale deep, dark, chunky, drivin’ sexy house. Steve Lawler a creat de asemenea un tandem de stiluri diferite, intre diferite comunitati cu mentalitati diferite.

Au avut loc multe intorsaturi in circuitul muzicii de club: Dj-i care nu mai pun aceeasi muzica pe care obisnuiau sa o puna acum cativa ani, label-uri care nu isi permit sa mai reziste cu o muzica originala in fata trend-ului, oameni care nu mai merg la aceleasi petreceri si asa mai departe. Dar totusi, mai exista cateva persoane care nu s-au dat batute, persoane care sunt inca surprinzatoare si incantatatoare pentru multime. Steve Lawler e de departe una dintre aceste persoane. O persoana a carui nume e soptit cu admiratie si emotie de un numar mare de fani, in asteptare continua de materiale noi din partea lui.

Toamna aceasta Lawler porneste un turneu Lights Out Decade 10 Years Anniversary Edition in America de Sud alaturi de artistii de la Viva Music.

Inainte de petrecerea din toamna anului trecut Lawler mentiona : ”Just on the way to the airport for tonights gig at one of my favourite clubs in the WORLD Club Midi! in Cluj Napoca see you there :)” Gasiti aici poze si video de atunci.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie doar sa postati un comentariu mai jos.Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!