Câte facultăți din lume poți să vizitezi într-o singură zi?

Home $ Articole $ Câte facultăți din lume poți să vizitezi într-o singură zi?

by | Sep 27, 2011 | Articole

Cum ar fi ca într-o singură zi să treci pe la universități renumite din Spania, Franța, Belgia, să traversezi Canalul Mânecii până-n Marea Britanie și apoi Oceanul Atlantic către SUA și Canada, iar în final să ajungi în partea opusă a globului, în Thailanda? Ai avea nevoie de o mașină a timpului, nu-i așa ? Sau de 5 lei, prețul biletului pentru o vizită la RIUF, The Romanian International University Fair, organizat de Grupul EDUCATIVA pe data de 25 octombrie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

RIUF a ajuns la a IXa ediție în al șaselea an de organizare, a cunoscut creșteri succesive de vizitatori și expozanți de la an la an, în prezent fiind cel mai mare târg de universități din Europa de Est, cu cea mai vastă acoperire geografică.

In cadrul târgului, vizitatorii vor avea șansa să discute cu reprezentanții universtăților din străinătate, printre care se numără: Princeton University, Malmö University, Tilburg University, University of Worcester, BI Norwegian Business School și multe altele. Expozanții vor veni să prezinte atât programele lor de licență, cât și cele de masterat și de MBA, oferindu-se astfel o gamă largă tuturor tinerilor interesați de studii în afara țării.

Reprezentanții universităților din străinătate vor oferi răspunsuri personalizate în funcție de întrebările specifice ale participanților interesați. De asemenea, cei prezenți vor avea posibilitatea să participe la seminarii și prezentări ale expozanților, la care se pot înscrie pe site-ul www.riuf.ro cu două săptămâni înainte de eveniment.

Mai mult, la târg va fi prezent și standul EDMUNDO, unde tinerii vor afla cum pot beneficia gratuit de servicii de consiliere şi asistenţă pentru studii în străinătate oferite de Grupul EDUCATIVA, organizatorul evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!