Alex Metric @ Club Boiler

Home $ Party $ Alex Metric @ Club Boiler

by | Jan 16, 2012 | Party

Alex Metric [UK] – djset

Warm-up: Missile / Afterparty: Gojira

Pret intrare: 20 / 25 lei

Totul se învârte în jurul cântecului pentru Alex Metric. Fie că e un track original, un remix sau producţie, artistul insistă că trebuie formată o conexiune personală.

“Tot timpul este vorba despre a crea ceva cu emoţii reale. Filosofia mea e să fac orice e potrivit pentru un cântec şi să-l fac în aşa fel încât să aibă un înţeles pentru MINE. Pun foarte multă dragoste în tot ceea ce fac.” – Alex Metric

Albumul pentru Virgin – “Open Your Eyes”, îmbină talentul său de producător (dovedit clar în single-ul lui recent – “Open Your Eyes”) producţiile pentru alţii (“Black Sky” de Infadels) şi, cel mai important, remixurile care i-au adus un renume în ultimii ani (“Lisztomania” – Phoenix, “Quicksand” – La Roux, “Stylo” – Gorillaz, “Personal Jesus” – Depeche Mode).

Dintre track-urile originale, Alex Metric o are ca favorită pe “End Of The World”, realizată în colaborare cu Charlie XCX, ca şi prezenţa vocală. Merită menţionată şi “Open Your Eyes” în colaborare cu Steven Angello de la “Swedish House Mafia”, şi vocea folosită pentru versiunea vocală – Ian Brown, unul dintre eroii personali ai lui Alex Metric.

Dintre producţiile sale pentru alţi artişti, “Black Sky” de Infadels, este cea care iese cel mai clar în evidenţă. Datorită acestei piese, Metric a ajuns să fie producătorul întregului lor album deoarece trupa nu a mai vrut să îi dea drumul din studio.

După ce a studiat muzica la colegiul din Guildford (Marea Britanie), Alex a lansat o serie de single-uri (mixuri de progressive house, breakbeat şi techno) sub îndrumarea unor mici case de discuri. Adevăratul succes avea să vină în 2006 când a semnat o colaborare cu labelul lui Adam Freeland – “Marine Parade”. Rampa de lansare a fost “Whatshewants” lansat în 2007. Acest single a fost primul pas în călătoria sa spre aprecierea globală!

Alex Metric a ajuns în scurt timp, unul dintre cele mai vibrante şi complexe talente muzicale la ora actuală.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!