Valentino Kanzyani / Margaret Dygas @ Club Midi

Home $ Party $ Valentino Kanzyani / Margaret Dygas @ Club Midi

by | Mar 1, 2012 | Party

Valentino Kanzyani / Margaret Dygas / Mihigh

Valentino Kanzyani este regele incontestabil al muzicii electronice underground din Slovenia. Este unul din intemeietorii muzicii techno a Sloveniei dar asta nu l-a impiedicat niciodata sa arunce pe masa unul din seturile sale delicioase de house, sau orice intre, ce i se pare lui fresh. Dupa o decada de simbioza creativa cu compatriotul sau Umek, cu care a infiintat si a condus label-urile Recycled Loops si Earreistible Musick, ei si-au strans mana si au inceput sa-si dezvolte fiecare stilul unic muzical.. Si-a petrecut multe veri in Ibiza, unde, ca si multi alti artisti inaintea sa, si-a gasit muza.

Margaret Dygas
A descoperit muzica electronica la inceputul anilor ‘90 iar ulterior a ramas fascinata de scena britanica, motiv pentru care s-a si mutat la Londra in ‘99.
A fost bine primita si in Berlin, a calatorit prin toata Europa iar in prezent face primii pasi in productie. Stilul ei continua sa se dezvolte, sa infloreasca si sa mentina o latura deep & minimal. Ultimul sau LP a fost lansat in 2011la labelul Perlon.
Vara trecuta a mixat in cadrul festivalului Sunwaves la scena Red Bull Music Academy Radio alaturi de Ricardo Villalobos, Raresh, Praslea si ZIP.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!