Lights Out! lansează “EOD”

Home $ Muzica $ Lights Out! lansează “EOD”

by | Mar 5, 2012 | Muzica

Lights Out! lansează „EOD”, primul single extras de pe EP-ul de debut, intitulat „Patience”.

„EOD” este primul single extras de pe EP-ul de debut, care se va intitula „Patience” şi care va fi lansat în decursul acestei primăveri. Piesa poate fi downloadată de pe pagina dedicată pe site-ul oficial al trupei, , în aproape orice format dorit, de la MP3 cu bitrate de 320 kbps, trecând prin AAC şi Ogg Vorbis, până la formate cu pierdere zero de calitate, precum FLAC. Pe lângă aceasta, piesa se regăseşte şi pe profilul de Last.fm al trupei, de unde, de asemenea, poate fi accesată spre download gratuit, precum şi pe pagina SoundCloud oficială a Lights Out!. Alături de celelalte 5 piese care alcătuiesc EP-ul „Patience”, „EOD” a fost înregistrată în studioul SySound din Cluj-Napoca în luna ianuarie 2012.

Conturată în februarie 2010, Lights Out! este o trupă de indie/psychedelic din Cluj-Napoca. Compusă din Teo Retegan (voce, clape), Andrei Bobiş (chitară/bas), Andrei Sîncrăian (chitară/bas) and Oana Pop (tobe), Lights Out! intră în atenţia scenei muzicale în toamna lui 2010, odată cu înregistrarea primei piese, „Inside Out”, cu care participă la concursul byron|Rock You Highscool 2, unde câştigă premiul de popularitate. Trupa ia avânt, iar accentul începe să cadă pe compoziţiile proprii. Concertele se înşiră în lanţ, Lights Out! ajungând să împartă scena cu trupe bine cotate din “noul val” românesc, precum Grimus, The MOOoD, Omul cu şobolani, The Mono Jacks, The Amsterdams, Snails ş.a.m.d..

Lights Out! au fost prezenti la decernarea premiilor ClujLife Awards 02. Despre eveniment din 10 februarie puteti citi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!