Onur Ozer @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Onur Ozer @ Club Midi

Cocoon Night: Onur Ozer / Herodot & Mihigh

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.0

Onur Ozer face parte din familia Cocoon iar Ricardo Villalobos este artistul care si-a pus amprenta cel mai mult asupra sa.
Combina intr-un stil propriu minimal house si tech-house si aduce pe ringul de dans o energie melodica.
A lansat o mare parte din productii la casa se discuri Vakant si la labelul Cocoon apartinand lui Sven Vath.
Herodot ,de mic copil, a intrat in contact cu un mediu propice pentru a-si dezvolta pasiunea pentru muzica. La inceput impreuna cu Kozo, Cezar si Praslea a mixat la petreceri mai restranse dar apoi a urmat pentru el o ascensiune puternica avand ocazia sa fie in pupitru alaturi de dj de talie mondial, de la Magda si Troy Pierce pana la Marco Carola.
Mihigh este unul dintre rezidentii clubului Midi, iar de-a lungul timpului a dovedit ca mixeaza o muzica deosebita pentru oameni speciali.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.