Cinema, Festivaluri

Love is in the air / Dragostea plutește în aer

Cu un titlu destul de banal și cu o poveste la fel, musicalul Love is in the air (Danemarca, Suedia) este o producție ce se înscrie în categoria “Fără limită” a festivalului. Știam dinainte la ce fel de film mă duc, povestea este una clasică, 4 adolescenți, unul se îndrăgostește de fata rea a grupului, altul încearcă să scape de virginitate, iar ultimul încearcă să spună tuturor că e gay.

Costumate ca de carnaval, personajele trăiesc propria tragedie într-un fel aparte, Daniel face eforturi disperate să o cucerească pe Lina, cea căreia nu-i pasă, singura ei dorință fiind aceea de a-l cuceri pe Niklas, starul rock. Therese își dorește să scape de virginitate, astfel încearcă să-i facă pe plac lui Ștefan…care într-un final recunoaște în fața prietenilor și părinților că e gay.

Sigură pe ea și îngâmfată, Lina ajunge să rămână prinsă în pânza pe care propria personalitate a țesut-o fără șă-și dea seama, realizează într-un final că îl iubește pe Daniel, dar este prea tarziu.

Așteptam de la producțiile daneze un anumit standard, un film cât de cât bun, însă mai are mult până la “Excelent”, eu l-aș clasa undeva între “Așa și așa” și “Merită văzut”. Dacă v-am stârnit curiozitatea trebuie să știți că filmul va mai rula pe 5 iunie de la 17:45 la Odeon Cineplex.

Teodora Cabut

Filmul pe IMDB / Facebook. Trailer:

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Electric Castle 2019

17 July - 21 July
Sun 21
Sun 21

Singles Night Out

20 July, 10:00 pm - 21 July, 5:00 am
Sun 21

Dark Show @ AfterEight – Cocktail Club

20 July, 10:00 pm - 21 July, 6:00 am
Sun 21

World Press Photo Cluj-Napoca

21 July, 10:00 am - 5:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.