Poze: Ana Ularu @ TIFF Lounge

Home $ Festivaluri $ Poze: Ana Ularu @ TIFF Lounge

by | Jun 3, 2012 | Festivaluri

Astăzi în Piața Unirii, la TIFF Lounge, a avut loc o noua întalnire si sesiune de Q&A. După invitatul de ieri, actorul Andi Vasluianu, Mihnea Măruță a invitat-o astăzi alături de el pe Ana Ularu. Ca actriță în plină dezvoltare, Ana Ularu ne-a vorbit despre succesul ei la nivel european, despre colaborarea cu Susanne Bier și filmarea unui film de talie internațională „Serena”.

Premiată anul acesta cu Trofeul Gopo pentru rolul principal din filmul „Periferic”, ultimele luni ale actriței s-au arătat pline de muncă, a cărei roade nu au întârziat să apară. Astfel, Ana Ularu a fost aleasă anul acesta, printre alți zece actori europeni, să participe la programul Shooting Stars, al cărui scop este acela de a lansa actori talentați în industria cinematografică berlineză. Cu ocazia întâlnirilor TIFF Lounge, Ana ne-a povestit despre cum a fost să o cunoască pe regizoarea daneză Susanne Bier și despre rolul cheie pe care acestă i l-a propus în filmul „Serena”. Acest film de talie internaționala, filmat la Praga, i-a dat româncei privilegiul de a juca alături de actori precum Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – care pot numai presupune că îți taie răsuflarea.
Ajungând cu discuția și la situația cinematografiei românești Ana nu ia ceea ce i se întâmplă de bună și rămâne în apărarea producțiilor de pe plaiurile mioritice. În mod special s-a lăsat remacată diplomația ei referitoare la producțiile telenovelistice românești, deși ea a recunoscut că nu ar accepta un asemenea rol.

O prezență specială în public a fost cea a tatălui său, Nicu Ularu, un regizor familiar Clujului, care a adus la Cluj în urmă cu doi ani piesa de teatru „În livada cu vișini – o continuare”.

În zilele ce urmează, ClujLife vă recomandă întâlnirile TIFF Lounge alături de Mihnea Măruță și invitații săi.

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!