Subsonic: Transport, camping si program

Home $ Festivaluri $ Subsonic: Transport, camping si program

by | Jul 30, 2012 | Festivaluri, Știri Cluj

Festivalul Subsonic va avea loc in perioada 3-5 august 2012. 3-5 august 2012.

Transport
Cu mijloace de transport in comun
Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Ploiești, spectatorii Subsonic vor avea la dispozitie o linie specială de transport până la intrarea în zona de festival, care va functiona tur și retur, de la gara de tren Ploiești Sud până la intrarea în spațiul de desfășurare a festivalului Subsonic.
Autobuzele vor avea inscriptionat textul “Linie specială Subsonic” și vor circula cu o frecvență de 2 ore, începand cu ora 15:00 în data de 3 august (vineri, prima zi de festival) și respectiv ora 11:00 în zilele de 4 și 5 iulie, până la ora 03:00. Se va circula în directia Subsonic Festival numai până la ora 01.00. Plata călătoriei se va face prin achizitionarea unui bilet pentru, în valoare de 1.60 RON, și se va achita la urcarea în autobuz.
Pentru cei care ajung cu trenul în Ploiești la gara de tren Ploiești Vest, pot lua autobuzele nr. DOI (2) și DOI B (2B) până la gara de tren Ploiești Sud, locul de unde vor pleca autbuzele către Subsonic Festival.

Mașina personală
Cei care decid să să vină cu mașina personală din București, sau trec prin București către Ploiești, puteți veni pe autostradă A3. Accesul pe autostradă se poate face fie prin șoseaua de centură a Bucureștiului, fie mergând pe Șoseaua Petricani.

Taxi
Dacă sunteți în Ploiești și doriți să luați un taxi până la festival (Parcul de distracții Păulești, comunca Păulești), sau doriți să vă deplasați în oraș vă oferim următoarele contacte ale companiilor de taxi din Ploiești.
Taxi Kontrax (0244) 515.151
Galaxi (0244) 544.444
Lodias Trans (0244) 511.222
Moltobela (0244) 522.111
Index (0244) 944

Program
Click pe imagine pentru intreg programul pe zile, ore si scene.

Camping
În zona de camping se poate intra cu mâncare și cu 2 litri de apă. Este strict interzisă intrarea cu băuturi alcoolice

Subsonic Festival pune la dispoziție un spațiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitățile necesare (toalete, lavoare, dușuri cu apă caldă, etc.). Accesul în camping este permis doar celor care au un voucher de camping. Voucher-ul este în valoare de 30 lei (detalii – secțiunea ”Bilete”, pe www.subsonic.ro), acesta fiind valabil pentru tot weekend-ul.

Posesorii voucherelor pot intra în zona de camping fie cu cortul personal, fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispoziție: închiriere cort. Pentru mai multe detalii sau rezervări: [email protected]
Prețul de închiriere al unui cort este de 50 lei, în această sumă fiind inclus și voucher-ul de camping. Cortul se închiriază unei singure persoane, dar numărul de persoane care îl vor ocupa depinde de cel care l-a închiriat. Reamintim că fără un voucher de camping nimeni nu poate intra în această zonă. Puteți închiria și izoprene la prețul de 15 lei. Nu se pot închiria, însă, saci de dormit.

Cei ce doresc să vină cu rulota la festival, Subsonic pune la dispoziție un spațiu separat de parcare, cei interesați fiind rugați să anunțe din timp organizatorii, printr-un email trimis la aceeași adresă: [email protected]
Accesul în camping se face începând de vineri, 3 august, ora 16.00. Campingul trebuie eliberat luni, 6 august, la orele 12.00

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!