Leonard Cohen @ Piața Constituției, București

by | Sep 12, 2012 | Articole

Inimitabilul Leonard Cohen revine la București, în cadrul turneului internaţional Old Ideas 2012

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din România revine la București în data de 22 septembrie 2012 pentru a-și promova cel de-al doisprezecelea album, Old Ideas. Inconfundabila voce a lui Leonard Cohen va răsuna de această dată în Piața Constituției din Capitală.

Old Ideas World Tour 2012 survine deosebitului succes înregistrat de turneul artistului din perioada 2008-2010, un lung periplu pe toate meridianele globului, cu seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa.

Preț bilete: de la ~100 lei pana la ~850 lei

Îndrăgitul artist va interpreta majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă, dar și melodii noi, extrase de pe cel mai recent material de studio. Albumul, intitulat Old Ideas, a reușit clasarea pe locul I în topurile din întreaga lume, iar asta încă din prima săptămână de la apariție. Acest fapt constituie o premieră chiar și pentru un artist de talia lui Leonard Cohen.

Cariera lui Leonard Cohen se întinde pe șase decenii, interval în care creația sa a fost apreciată și a devenit un reper solid, atât din punct de vedere muzical, cât și liric. Albume devenite clasice precum Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001) i-au adus glorie artistului, iar contribuția sa a fost recunoscută prin includerea în Rock and Roll Hall of Fame. Piesele sale au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de către artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash.

Biletele pentru concertul Leonard Cohen de la București se găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS, CĂRTUREŞTI și pe www.eventim.ro.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This