Vii in Cluj Napoca la un eveniment, dar unde te cazezi ?

Home $ Articole $ Recomandări $ Vii in Cluj Napoca la un eveniment, dar unde te cazezi ?

by | Oct 11, 2012 | Recomandări, Știri Cluj

Evenimentele din Cluj Napoca atrag din ce in ce mai multi participanti din afara orasului. Indiferent ca e vorba de concerte, evenimente culturale sau de business, sau pur si simplu pentru a trai viata de noapte din Cluj Napoca. In cazul unor evenimente mai importante sau concerte organizate pe Cluj Arena sau Sala Sporturilor, orasul Cluj Napoca, devine parca neincapator cand vine vorba de locurile de cazare.

Pentru acestia venim in sprijinul lor cu cateva recomandari si sfaturi despre „cum sa-ti gasesti un loc de cazare in Cluj Napoca ?”

In orasul Cluj Napoca sunt peste 110 unitati de cazare la care poti sa te cazezi, incepand de la hoteluri, vile sau pensiuni pana la apartamente inchiriate in regim hotelier sau hosteluri. La acestea se adauga si unitatile hoteliere aflate in localitatile invecinate ale orasului cum ar fi Floresti, Baciu sau Apahida care sunt considerate ca si cartiere ale Clujului de catre localnici, deoarece se ajunge relativ usor si rapid la ele.
Pentru a gasi locatia potrivita pentru nevoile voastre, trebuie sa identificati locatia evenimentului la care mergeti pe harta Clujului si s-o comparati cu harta unitatilor de cazare pe care o puteti gasi pe site-ul CazareClujNapoca.ro. Dupa ce ati indentificat zona unde va avea loc evenimentul, intrati pe site si folositi filtrele de cautare selectand zona dorita pentru a vi se afisa unitatile de cazare aflate cel mai aproape. Tot aici aveti posibilitatea de a filtra unitatile dupa pretul dorit, tipul unitatii sau numarul de stele.

In general evenimentele au loc in centrul orasului unde locurile de cazare se ocupa repede si sunt cu cel putin 15-20% mai scumpe fata de cele de la periferie sau cele de langa Cluj, de aceea e bine sa le luati in calcul si pe acestea.

In anumite situatii se intampla ca toate unitatile de cazare din oras sa fie ocupate sau prea scumpe, in acest caz va recomandam sa incercati unitatile de cazare aflate mai departe de oras, la 10-15 km in cazul in care sunteti cu masina personala. Puteti incerca in localitatea Gilau, Luna de Sus, Feleac sau Nadaselu.

Dupa ce ati rezolvat problema cazarii, va invitam la distractie, la cel putin unul din evenimentele ce se desfasoara in Cluj Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!