Tendinte Hairstyles toamna 2012

Home $ Articole $ Tendinte Hairstyles toamna 2012

by | Oct 11, 2012 | Articole

In articolul de azi vom discuta despre cum atragem privirile la o iesire in oras, la distractie, cu freza noastra.
De stiluri de imbracaminte pentru astfel de ocazii am vorbit si consideram ca este important si cum ne aranjam parul, pentru a da look-ului nostru valoare maxima.

In acest an au facut senzatie frizurile anilor ’60, atat pentru fete cat si pentru baieti. Insa nu doar acestea au fost percepute ca un must wear, ci si impletiturile cat mai variate, in cazul fetelor, iar pentru amblele sexe, frizura grunge, “out of bed”.

Pentru fetele care vor sa atraga privirile atat prin tinuta lor rock ‘n’roll, cat si prin coafura lor messy, iata cateva trick-uri de cum sa iti realizezi acasa look-ul!

  1. Cat parul este inca umed, aplicati spuma de par, din belsug, pentru a obtine textura voluminoasa, apoi impartiti parul in jumatate si incepeti sa uscati cu feonul. Folositi-va de degete, fara perie!
  2. Daca parul este complet drept, apelati la ondulator, insa doar 3-4 cm la varfuri. Incercati sa mergeti pe ideea de wavy natural, rock chick.
  3. Dupa ce parul este complet uscat, folositi o ceara de calitate pentru a bufa parul pe alocuri, cat de tare doriti, astfel incat sa ii dea un aspect usor de dreaduri.
  4. Tot cu ajutorul cerii, ciufuliti-va partea de sus a capului, pentru un aspect out of bed.

Pentru un astfel de hairstyle recomandam ca outfitul sa fie in concordanta. Mai jos avem o propunere de tinuta care ar merge fie la club, fie la un concert 🙂

La baieti, una dintre frizurile care au ramas de vreo 3 ani la moda este brit-indie. La fel ca si cea grunge a fetelor, este foarte messy, out of bed, perfecta pentru o tinuta mai lejera dar totusi fashionable.

Iata si cateva sfaturi cum sa obtii un astfel de look:

  1. Mergeti la un hairstylist si spuneti ca vreti acest gen de tunsoare. Trebuie sa aveti parul mai lung, astfel partea din spate se poate taia, tunde foarte scurt, iar cea din fata sa coboare pe frunte.
  2. Ganditi-va cat de bine v-ar sta cu acest gen de breton, daca sa il lasati mai lung, mai scurt, mai pe o parte, mai messy sau mai “cuminte”. Depinde de ce fel de personalitate aveti in fond 🙂
  3. Explicati hairstylist-ului cum doriti tunsoarea, poate ca si niste poze ar fi de folos. El va va consilia si asupra formei fetei, ce vi se potriveste cel mai ok.
  4. Nu ezitati sa discutati legat de ce produse ar fi bine sa folositi la acest gen de frizura, pentru a o putea recrea acasa.

Daca doriti sa aveti un aspect complet indie, mizati pe textura fara stralucire. Pe parul ud folositi un spray Sea Salt, apoi uscati parul cu feonul in directia in care doriti sa il asezati. Din nou, folositi-va degetele.
Apoi, dupa ce parul este complet uscat, folositi o ceara puternica pentru par. Miscarea ar trebui sa fie din varful capului spre frunte, caci elementul principal pe care dorim sa il evidentiem este bretonul ciufulit. Asigurati-va ca fiecare suvita este acoperita cu ceara si efectul este garantat!

Tinuta de iesit in oras recomandata la acest gen de hairstyle, cat se poate de out of bed, poate varia mult, insa noi ne-am gandit la urmatoarea propunere:

Avem placerea de a va oferi si parerea unui specialist in domeniul hairstyling-ului, este vorba despre Andrei Faur, reprezentant salon Ciao Bella.

De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.
Onduleurile glossy si stralucitoare sunt din nou la moda. Un stil retro sic poate fi remarcat in mai toate colectiile.
Daca vrei un stil de coafura inspirat din Chanel, prinde-ti parul intr-o parte, intr-o coada de cal lejera. Apoi, infasoara-l si prinde-l langa ureche.
Stilurile de coafuri pentru parul scurt vor arata mereu fresh si jucause, dar in acelasi timp sexy si feminine. Ba mai mult, o tunsoare scurta este grozava si creaza impact.

Color mania – colorarea varfurilor, suvite colorate, in nuante de mov, roz, violet sau albastru; parul rasucit, ce creeaza senzatia de impletitura; impletiturile, fie in jurul unui coc sau sub forma de bentite; par cu volum – tapat in varful capului; cocul de balerina. Cararea revine (laterala, centrala sau chiar in spatele capului), la fel si bretonul plat. Accesoriile capilare nu trebuie neglijate (perle, clipsuri, bentite, strasuri).

Voi ce stil adoptati cand va pregatiti pentru iesit in weekend?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!