Noaptea Spoturilor Publicitare @ Comedy Cluj 2012

Home $ Cinema $ Noaptea Spoturilor Publicitare @ Comedy Cluj 2012

by | Oct 15, 2012 | Cinema, Festivaluri

Aflat în plină desfășurare, Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” găzduiește și în acest an numeroase evenimente conexe filmului. Bazându-se pe faptul că istoria reclamei începe aproape concomitent cu istoria filmului cu care de altfel și interferează adesea, dar și pe succesul de care s-a bucurat la ediția de anul trecut, Noaptea Spoturilor Publicitare revine la „Comedy Cluj” 2012.

50 de secunde de peliculă alb-negru, mut, cu două doamne care spală rufe. Era anul 1896 cand Lever Brothers a apelat la frații Lumiere pentru a prezenta în filmele lor săpunul Sunlight. Așa a început totul…

Revenind în zilele noastre, fanii spoturilor publicitare sunt așteptați joi, 18 octombrie începând cu ora 21,30 la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca pentru 210 minute de publicitate și film. Filme celebre, regizori celebri, actori celebri, cu toții parte a filmului publicitar într-o selecție de spoturi realizată special pentru Festivalul Internațional „Comedy Cluj” 2012. Tot în programul serii este inclusă și o selecție de International Advertising din edițiile precedente ale Nopții Devoratorilor de Publicitate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!