Reforma @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Reforma @ Flying Circus Pub

by | Oct 25, 2012 | Articole

Petrecere de lansare la Cluj

Muzica: electro indie
Proiectii: din filme glam cult
Lineup: Alex / Vasi / Le Xi

Pret intrare: 10 lei

REFORMA este un mijloc de comunicare al unei comunitati distincte.

Reforma este transformare pentru a obtine progres. Reforma permanenta este progres permanent.

Credem ca cei care se revendica din zona cult si purtator de mesaj, sunt parte din miscarea noastra. Mesaj poate fi tot ceea ce facem, de la profesie, la cum ne imbracam la ceea citim sau vizionam.

“Reforma” proiecteaza, exprima ce credem, ce facem, unde mergem sau ce ne place prin platforma noastra online si prin evenimente live. Preluam, traducem, acumulam, deconstruim si punem la un loc zeci de lucruri care acum stau disparate si le regurgitam intr-o forma diferita. Muzica, moda, arta, literatura, politica, design, arhitectura. Nu credem in mainstream, respingem cultura ignoranta, gandim independent, apreciem creativitatea, nu ne intereseaza sexualitatea sau culoarea pielii. Credem in politica progresiva. Cu alte cuvinte suntem un meltingpot transdiciplinar al gusturilor, stilurilor si comportamentelor. “Sunt complet diferit fata de celalalt, dar am puncte comune.” Nu ne imitam, ne inspiram, ne reformam. Fetisul nostru este autenticitatea. Suntem profesori, barmani, teoreticieni, publicitari, arhitecti, artisti, fotografi, bucatari. Persoane elaborate, culte, educate, cu profesii diverse, titrate sau autotitrate, didacti si autodidacti. Suntem ceea ce vrem sa fim.

Platforma online a miscarii noastre este creata de cei care simt ca le apartine si reformeaza permanent. Vom genera evenimente care sunt reprezentative noi, festivaluri pana la petreceri in locuri alternative, de la expozitii in cabine de proba, pana la publicatii nesupuse civic, in plus o scoala de vara fara precedent, in sensul si spiritul Reforma.

Mijloacele de propaganda suntem noi si cele cateva instrumente comune: pagina de facebook, twitter si cea de tumblr.

Pentru publicarea de orice tip de materiale – productie proprie sau descoperite undeva, scanate din reviste, preluate de pe internet etc. – ne puteti trimite linkul, imaginile sau textul la email: [email protected] Orice poate fi publicat, de la recomandari de carti, la moda, de la arta, la muzica. Materialele sau linkurile vor fi curatoriate si publicate pe pagina de facebook cu tag la pagina de facebook a celui/celei care a produs sau a generat acea sugestie. In felul acesta ne revendicam pozitia in cadrul miscarii si ne promovam propriile idei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!