Si caii sunt verzi pe pereti @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ Si caii sunt verzi pe pereti @ Cinema Florin Piersic

by | Nov 4, 2012 | Cinema

Dan Chisu lanseaza la Cluj “Si caii sunt verzi pe pereti

Cea mai asteptata comedie romaneasca din aceasta toamna, “Si caii sunt verzi pe pereti”, se lanseaza oficial la Cluj, Duminica 4 Noiembrie, ora 20:00 la Cinematograful Florin Piersic in prezenta regizorului Dan Chisu, a actorilor Ionut Visan, Tudor Smoleanu si a directorului de imagine Ovidiu Gyarmath.

Din 2 noiembrie filmul “Si caii sunt verzi pe pereti” poate fi vizionat in toate cinematografele din tara, urmand ca echipa sa organizeze o caravana care va trece prin principalele orase din Romania.

“Este o poveste despre iluzia de a te imbogati in Romania. Intr-o tara in care povestile izbitoare despre a castiga bani usor sunt peste tot, cineva crede ca un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este si usor realizabil.

Povestea urmeaza douadestine: cel al unui cuplu de tineri, Marius si Cosmina, care ar fi putut deveni bogati, poate in urma unui turneu de poker de lunga durata pe PartyPoker România; iar celalalt urmareste povestea a doi adulti, Tocitu si Buzila, care din cauza lipsei lor de cunostinte atunci cand vine vorba de tehnologia moderna, sunt pacaliti de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierd toate economiile lor.

Povestile se intalnesc la sfarsit, cand se pierde orice sperantasi refuza singura lor sansade a se imbogati. In cele din urma ne dam seama ca iluzia de a deveni bogat pune oamenii obisnuiti in situatii extraordinare.”, declara regizorul filmului Dan Chisu

Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!