Coldplay live @ Cinema City

Home $ Cinema $ Coldplay live @ Cinema City

by | Nov 12, 2012 | Cinema

Coldplay Live 2012: un singur spectacol, o singură noapte în cinematografele din peste 50 de țări

Coldplay, una dintre cele mai iubite trupe din lume vine pe marile ecrane, în România, exclusiv în rețeaua Cinema City în 13 noiembrie

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula în România, în exclusivitate în locațiile Cinema City din: Cotroceni, Iași, Constanța, Timișoara, Cluj. Biletele au fost puse în vânzare, iar rezervările se pot face online, accesând link-ul: http://cinemacity.ro/film.php?id=927.

Fanii Coldplay vor putea urmări la Cinema City secvențe din concertul aniversar de 9 ani al uneia dintre cele mai iubite trupe ale noului mileniu. Experiența și emoția vizionării unui spectacol de excepție, care va încânta prin impactul vizual, va fi dublată de tehnologia de ultimă generaţie, cele mai moderne echipamente, renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround care se găsesc în cinematografele Cinema City.
Coldplay Live 2012 va putea fi vizionat pentru o singură noapte, într-un singur spectacol în cinematografele din peste 50 de țări, spectacol care cuprinde secvențe din show-urile pe care trupa le-a susținut la Paris, Montreal, precum și prestația din cadrul celebrului festival Glastonbury 2011.

Coldplay Live 2012 a fost regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat și Live at the Royal Albert Hall și World’s On Fire, semnate Adele, respectiv Prodigy. Circuitul concertului cuprinde țări din Asia, America, Africa și Europa, fanii trupei având posibilitatea să se bucure în același timp de atmosfera concertelor a uneia dintre cele mai iubite trupe din lume, prin transmisia simultană în cinematografe.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!