Girls Night Out @ Apartament 1 Bistro & Bar

Home $ Party $ Girls Night Out @ Apartament 1 Bistro & Bar

by | Nov 14, 2012 | Party

Girls Night Out

Ne-am decis: sambata, 17 noiembrie, ne reunim fortele, strangem randurile, declaram razboi sambetelor plicticoase, petrecute cu prieteni de familie la fel de plicticosi! Barfim, radem, dansam, bem cocktail-uri cu umbrelute, intercalate cu shot-uri fara umbrelute, la promotii mai ceva ca in Noaptea Alba a Reducerilor! Intre timp, ne uitam si la ceva filme de-ale noastre, si, ca sa nu se supere nimeni, avem 3 plasme, cu tot cu 3 filme celebre pentru neamul femeiesc!

Nu discriminam, asa ca si la noi, ca si la EI, bautura multa merge cu mancare! Pe langa specialitatile Apartamentului, v-am pregatit o surpriza: colorat trendy, cu gust delicios, si sanatos pe deasupra…SUSHI, de la cel mai bun restaurant japonez din oras! Pentru cele mai frumoase fete și cele mai bune prietene, Girls’ Night Out rimează cu…degustare de sushi de la Restaurantul Japonez Tokyo!

Si, cum nu puteam sa uitam de PRAJITURI, a woman’s best friend (si asta chiar e cel mai…la indemana prieten, spre deosebire de diamante :)), avem promotie la mandria casei, starul Apartamentului, celebrul Cheescakeeeeeeeeeeeeeeeee! Si ridicam miza: in seara fetelor lansam, IN PREMIERA, un desert cu muuuulta ciocolata, o surpriza careia nu-i dezvaluim deocamdata decat numele: Chocolate Dream!!

PROMOŢII (Meniu de răsfăţ pisicesc):
Cocktail-uri: Cosmopolitan/ Margherita/ Tequila Sunrise/ Pina Colada- 9 lei
Shot-uri: Tequila/ Jagermeister- 3 lei SI Sambuca- 4 lei
Deserturi: Cheesecake/Chocolate Dream- 7 lei

Filme de burlăceală (pe moca):
Sex & the City- The Movie- I si II
The Devil Wears Prada
What Women Want
…….sau/si tot ce mai aduceti voi (daca aveti si vreti)*

* partea referitoare la ce vreti, e valabila pe toata durata serii, la muzica, servire, idei trăznite & co.! Uite asa, ca nu e niciun barbat sa zica „nu-i voie”!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!