Din Desaga Moşului @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Din Desaga Moşului @ Iulius Mall

by | Dec 13, 2012 | Articole

Din Desaga Moşului – Târg de Crăciun cu bijuterii & accesorii handmade, decorațiuni de Crăciun, lucrușoare vintage și multe altele!

Pentru că cea mai iubită și așteptată sărbătoare a anului, Crăciunul, se apropie în pași alergători, Mânuțele Iscusite s-au gândit să ușureze anul acesta munca Moșului, din toate punctele de vedere. Astfel, s-au întâlnit la ceas târziu în noapte, au cugetat vreme îndelungată, s-au sfătuit, s-au ciondănit, după care, au conceput o listă cu toate cadourile frumoase, minunat împachetate, la care visează deopotrivă copiii și adulții. Tot Mânuțele Iscusite au ticluit o scrisoare fermecată, unde au iscălit darurile pe care Moșul vi le va aduce în noaptea de 24 decembrie, iar această scrisoare magică au trimis-o în secret chiar în țara îndepărtată a lui Moș Crăciun. Aflând Moșul că se poate bizui pe astfel de ajutoare harnice și pricepute, ce și-a spus: “Foarte bine! Voi spune elfilor mei dragi să-mi umple de îndată desaga minunată cu toate lucrușoarele mândre pe care Mânuțele Iscusite mi le-au cerut nevoie mare și cu ajutorul renilor mei de nădejde voi trimite desaga mea magică la Cluj…să se bucure toți clujenii cuminți după pofta inimii de cadourile mele preafrumoase!”. Așa gândi Moșul, iar elfii pe dată executară porunca, la fel și renii. Iată cum a ajuns desaga Moșului taman la Cluj.

Astfel, Mânuțele Iscusite (adică un grup de oameni talentați, destoinici și iubitori de frumos) au pus la cale un târg strălucitor, asemănător chiar cu târgul din țara cea îndepărtată și friguroasă a Moșului. Timp de trei zile (20 – 22 decembrie), toți clujenii cuminți (și mai puțin cuminți) sunt așteptați la feericul târg din Iulius Mall (etaj 1, zona Cinema City) să descopere cadouri și suprize minunate, scoase chiar din sacul vrăjit al lui Moș Crăciun!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!