Polus Wedding Days

Home $ Articole $ Polus Wedding Days

by | Jan 19, 2013 | Articole

Polus Wedding Days – 15-17 februarie 2013

Acest eveniment este o manifestare expozitionala profesionista ce reuneste in cadrul sau companii specializate in organizarea de nunti si evenimente festive menite sa transforme grijile mirilor in cele mai speciale momente.

Targul de nunti doreste sa aduca in atentia publicului o gama diversa de furnizori de specialitate in acest domenu care sa inspire si sa ajute la creearea unor momente magice.

polus wedding days

Acum, la începutul unui nou sezon de nunţi, Polus Wedding Days prezintă în cadrul acestui târg cele mai noi tendinţe în domeniul organizării de evenimente festive. Evenimentul oferă publicului său ţintă diverse produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbracăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumuseţare, florării, servicii de entertainment,etc. În cadrul târgului din 15-17 februarie de la Polus Center, vor avea loc programe artistice şi concursuri cu premii şi surprize. Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului: polusweddingdays.ro & fb.com/PolusWeddingDays

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!