ZFashion Book Club

Home $ Articole $ ZFashion Book Club

by | Feb 21, 2013 | Articole

ZFashion Book Club

ZIPCODEFASHION in colaborare cu Libraria Independenta BOOKSTORY va asteapta in data de 23 februarie 2013, la ora 14:00 sa participati la prima intalnire a unui club de lectura neconventional: ZFASHION BOOK CLUB. Discutiile se vor desfasura in incinta librariei BOOKSTORY de pe Bulevardul Eroilor, nr. 6-8.

ZFASHION BOOK CLUB se inspira din conceptul unui club de carte, doar ca atentia se indreapta asupra fenomenului modei pe care, in cadrul unei serii de intalniri lunare neconventionale, vom incerca sa il abordam dintr-o alta perspectiva. Pornind de la stereotipurile folosite cel mai adesea pentru a explica si intelege acest domeniu, vom discuta aspecte pozitive si negative generate de mirajul care invaluie fascinanta lume a modei. Suportul concret pe care discutiile noastre se vor baza este constituit din carti de specialitate si reviste de specialitate, cat si din materiale mai puțin convenționale precum carti de beletristica, articole provenite de pe platforme online, materiale video. Materialele vor fi propuse atat de noi cat si de cei prezenti la prima intalnire ZFASHION BOOK CLUB.

Cei care doresc sa participe la intalnirea din data de 23 februarie sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la adresa: [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!