Unusual Suspects 10yrs bday @ Club Midi

by | Mar 4, 2013 | Party

Unusual Suspects sarbatoresc 10 ani!

Lineup:
ROA – live
Chris.Su / Statik / Dudawles / Snow & MC Agent / Down

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa

10 ani simbolizeaza pentru noi un ciclu complet de perseverenta, daruire, munca, evolutie, unitate si respect dar si un nou inceput. Din 2003 pana in prezent am organizat mai mult de 150 de evenimente in Cluj-Napoca, prezentand miilor de participanti pe unii din cei mai reprezentativi artisti internationali sau romani de muzica electronica.
Intentia noastra este de a reprezenta toleranta si diversitatea culturala si de a cultiva atitudinea pozitiva a publicului.
Invitatii speciali ai showului aniversar sunt: R.O.A. (live act) – noua senzatie a muzicii electronice live romanesti, CHRIS.SU (Hu) – unul din cei mai apreciati dj si produceri de drum&bass ai ultimilor 10 ani si STATIK (Hu) – dj si liderul organizatiei Bladerunnaz Budapest, unii din cei mai importanti promoteri ai muzicii drum&bass din Europa! Acestia vor fi sustinuti de echipa completa Unusual Suspects, intr-un show dinamic si divers care promite sa satisfaca gusturile tuturor celor care au fost alaturi de noi in ultimii 10 ani!

#Concurs: Punem la bataie 25 de invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi linkul evenimentului pe wall-ul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This