Consulting Week

Home $ Știri Cluj $ Consulting Week

by | Mar 20, 2013 | Știri Cluj

Organizaţia studenţească de consultanţă managerială Theory and Practice Consult (T&P Consult) în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) vor organiza la Cluj-Napoca, în perioada 8-12 Aprilie, a 5-a ediţie a evenimentului “Consulting Week”.

Evenimentul îşi propune sa pună în contact direct companii de renume din domeniul consultanţei și auditului cu studenţi dornici de noi provocări care vor avea ocazia să se familiarizeze cu activitatea desfăşurată de aceste firme.

Companiile participante la ediţia de anul acesta a “Consulting Week” sunt de cel mai înalt prestigiu: PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young şi KPMG. Pe lângă detaliile oferite referitoare la activitatea desfăşurată, companiile vor organiza şi un seminar sau workshop în cadrul cărora studenţii vor avea ocazia să ia contact cu aspecte practice ale activităţii de consultanţă.

Numărul studenţilor participanţi la fiecare workshop va fi de aproximativ 30 de persoane. Selecţionarea acestora se va realiza atât pe baza CV-urilor depuse, cât şi conform unor criterii de selecţie impuse de firmele participante. În urma participării la activităţile propuse, studenţii vor putea chiar beneficia de posibilitatea efectuării unui stagiu de practică sau internship la una dintre companiile prezente in cadrul “Consulting Week”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!