BESTEngineer @ Golden Tulip Hotel

by | Mar 26, 2013 | Recomandări

Inginer, expert IT sau student cu profil tehnic?
Daca te incadrezi in una din categoriile de mai sus si esti in cautarea unui loc de munca te asteptam in perioada 5 – 6 aprilie 2013, in Cluj, la evenimentul BESTEngineer – Singurul trag de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat!

Peste 20 de companii participante care ofera job-uri pentru profesionisti, dar si pentru studenti, in Iasi, dar si in alte orase din tara! Audi Hungaria, Contact Singapore, Kilpatrick, Emerson, Leoni, Arobs sunt doar o parte din companiile participante la editia din Cluj.
Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante dar si pentru a sta de vorba cu unul din recrutorii acestora, vino cu un CV si viziteaza evenimentul BESTEngineer in perioada 5 – 6 aprilie 2013, la Golden Tulip Hotel Cluj.

BESTEngineer este singura conventie de training si cariera pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat din Romania. Scopul evenimentului este de a aduce in acelasi loc companii care cauta ingineri si ingineri aflatai in cautarea unui loc de munca.

Intrarea libera!
Program: Vineri: 10:00 – 18:00 / Sambata: 10:00 – 17:00

 

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This