VibeLand #2 @ Hotel Continental

Home $ Party $ VibeLand #2 @ Hotel Continental

by | May 8, 2013 | Party

VibeLand #2

Lineup: Gabriel Ross / Frosten / Stefanno B2B Julianno

Pret intrare: 15 lei

Gabriel Ross este un tânăr dj și producător care pâna în acest moment a avut șansa de a mixa la House Parade Festival 2009 și la numeroase evenimente de profil din țară alături de artiști internaționali precum : Re-Ward (W&W), Galen Behr, Nicklas Harding sau Anhken.

Stefanno & Julianno sunt rezidenții House Parade și Trance Vibrations, mixând de-a lungul timpului alături de artiști importanți ai scenei muzicii electronice precum: Above & Beyond, Andy Moor, Jordy Dazz și mulți alții, fiind susținuți de Judge Jules în cadrul emisiunii Weekend Warm-Up difuzată la celebrul BBC Radio 1.

Frosten e unul dintre reprezentantii noului curent “Bass Music” (electro-house, dubstep, trap). A mixat la numeroase evenimente si petreceri de profil din tara si din strainantate.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!