Sherlock

Home $ Articole $ Sherlock

by | May 13, 2013 | Articole

Ți-ai dori să ai parte de o experiență „Sherlock Holmes”?

Pasionat de mister, ai raționament logic, abilitate la descifrarea codurilor și „Treasure Hunter” is your middle name? Dacă da, intră în cea mai antrenantă competiţie a evaluării. RATIO – Asociația Studenților Contabili în colaborare cu ANEVAR te invită să participi la concursul Sherlock. Pune în practică cunoştiinţele tale de evaluare sub observația unui mentor membru ANEVAR. Convinge-l pe „Dr. Watson” să fie partenerul tău la această investigație şi nu pierde niciun indiciu pe parcurs!

Locurile sunt limitate, maxim 20 de echipe a câte 2 persoane, iar primele 10 echipe care termină Treasure Hunt-ul vor avea asignat un membru specializat în evaluare. Pentru a putea participa la concurs, se percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.

Nu pierde ocazia de a intra în pielea personajului celui mai vânat din literatură! Te așteaptă premii în bani de până la 1.000 de lei, o experienţă unică de a interacţiona cu membrii ANEVAR, dar și oportunitatea utilizării informaţiilor ca şi premise pentru licenţă sau în cadrul oricărui alt proiect legat de evaluare. Pe toată durata investigației va fi jurizare specializată, vei avea asistență calificată și, nu în ultimul rând, vor fi și evaluation quizzes care te vor propulsa înaintea celorlalte echipe concurente. Ţi-am pregătit un parcurs intrigant, demn de un Sherlock Holmes!

Durata acestui concurs este de minim 2 săptămâni. Începe misiunea ta de detectiv chiar acum! Îţi oferim un prim indiciu: concursul va începe în 17 mai 2013.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!