Stickybuds @ Boiler Club

Home $ Party $ Stickybuds @ Boiler Club

by | May 13, 2013 | Party

Stickybuds (CA)

Warmup & afterparty: RFDJ

De pe coasta de vest mai “funky” a Canadei, Stickybuds şi-a pus amprenta muzicală peste tot în lume. În ultimii ani, artistul a avut prestaţii în 14 ţări diferite. Talentul şi pasiunea pentru muzică i-au asigurat rezidenţa la Shambhala Music Festival (2005–2012), dar şi show-uri la Glastonbury (UK), Splore Festival (Noua Zeelandă), Burning Man (USA) şi la legendarul Space Club din Ibiza.

Cu peste 20 de lansări la diferite label-uri, lui Sticky îi place să creeze şi să pună muzică pentru ringul de dans, pe diferiţi timpi. Set-urile sale sunt pline de funk, drum’n’bass, glitch hop, reggae şi breaks, ritmuri „coapte” bine pentru câteva ore în studio.

După un turneu prin diferite colţuri ale lumii, Stikybuds va reuşi cu siguranţa să se ridice la nivelul aşteptărilor unui public mereu înfometat după ritmuri “fresh”.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!