Treasure Hunt Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Treasure Hunt Cluj-Napoca

by | May 13, 2013 | Știri Cluj

Cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară în cadrul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia AEGEE păstrează tradiţia organizării celui mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară în cadrul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca. Premiul cel mare la cea de a treia ediţie a concursului este de 1000 de euro şi este oferit de firma Farmec.

Concursul Treasure Hunt se va desfăşura pe perioada a două zile, 25 – 26 mai 2013, cu pornire de la Casa de Cultură a Studenţilor. Sâmbătă, 25 mai, vor lua startul 60 de echipe, urmând ca duminică, 26 mai, să participe la marea finală 30 de echipe, primele zece ajunse la finish din fiecare grupă.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş, iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final “comoara” Clujului. Participanţii nu pot fi contactaţi şi nu pot contacta pe nimeni telefonic, prin e-mail sau alte mecanisme pe perioada desfăşurării concursului. Juriul va fi format din 3 persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs şi vor realiza clasamentul final.

Doritorii se vor înscrie personal la Centrul de Informare Turistică Cluj-Napoca situat pe bd. Eroilor nr. 6-8. Echipele trebuie să fie formate obligatoriu din 3 participanţi pe durata întregului eveniment. Concurenţii se pot înscrie începând de sâmbătă, 11 mai, până în data de 22 mai 2013.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.ziledecluj.ro.
Zilele municipiului Cluj-Napoca, ediţia a III-a, se desfăşoară în perioada 24– 31 mai 2013.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!