Un parinte mai bun

Home $ Articole $ Un parinte mai bun

by | Jun 24, 2013 | Articole

Ideea care stă la baza acestui proiect a pornit tocmai din necesitatea părinților de a “învăța”cum să devină părinți mai eficienți și mai fericiți. A învăța înseamnă a cunoaște, a afla, a căuta în permanență să își cunoască mai bine copiii și să le înțeleagă mai bine nevoile acestora. Cu sfaturi și indrumări bazate pe principii științific demonstrate și întărite de practică, putem să ne creștem copiii sănătoși și fericiți. Fiecare copil și fiecare părinte este unic în felul său, la fel este și relația dintre ei – unică, particulară, specială. Dorința firească a părintelui responsabil și conștiincios de a oferi copilului său tot ceea ce este mai bun poate, uneori, să rămână doar dorință, să nu se împlinească sau să se împlinească parțial. “Un părinte mai bun” și-a propus să sprijine părinții să devină mai eficienți în atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode și idei alternative de cunoaștere și relaționare cu copiii și de a face față
problemelor diverse cu care se confruntă în funcție de particularitățile de vârstă ale copilului.
Ni s-a alăturat acestui proiect Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă”, dar și pentru cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. Ea susține seminariile din cadrul proiectului.
La Cluj va veni pentru a doua oară în cadrul proiectului, pentru a susține 2 seminarii educative. Ne bucuram și de această dată de sprijinul Transylvania College, gazda evenimentelor noastre.

Ce pregătim?
3 Iulie 2013- începând cu ora 17:30
seminar “Dezvoltarea emoționala a copiilor”

4 Iulie 2013-începând cu ora 17:30
seminar “Combaterea violenței și beneficiile educației pozitive”
Seminariile durează aproximativ 3 ore, sunt interactive, iar la sfârșitul prelegerii participanții îi pot adresa întrebări Irinei Petrea.

Care este investiția necesară?

35 lei taxă de participare per seminar
50 de lei taxă de participare la ambele seminarii
25 lei taxa de participare pentru studenți/elevi

Cum se face inscrierea?
ÎNSCRIEREA pentru participarea la seminarii este OBLIGATORIE!
Va puteti inscrie la adresa de email [email protected]/ [email protected] sau telefonic la numărul 0757 464 988/ 0755 539 613

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!