Spaţiu Café-Pub și-a deschis terasă

Home $ Articole $ Recomandări $ Spaţiu Café-Pub și-a deschis terasă

by | Jul 15, 2013 | Recomandări

Despre Spaţiu Café-Pub am mai povestit. Este localul inca relativ nou din Hasdeu unde mergem din cand in cand la o cafea sau bere iar in weekend la karaoke sau concerte acustice. Si nu doar pentru ca au oxigen 🙂

Spatiu Cafe-Pub a anuntat si deschiderea noii terase, in spate. Pe scurt: lemn, mese solide, desene faine pe ziduri, multe perne si pernute samd. Au adus pana si muschi de copac si verdeata.

In schimb, preturile au ramas la fel: o cafea sau bere la 3,5 lei, o limonada (1L) la 9,5 lei, drinkuri la 8,5 lei sau cocktailuri pana in 15 lei.

Terasa are farmecul ei tocmai pentru ca-i in spate, unde nu exista trafic de masini sau chiar de persoane, Spatiu fiind chiar langa caminul 14 iar vacanta isi cam pune amprenta pe numarul de studenti prezenti in Hasdeu.

Te poti racori pe terasa din Spatiu cu oferte foarte bune. Ai acces si la diferite jocuri de tipul board games, te poti conecta usor la Wi-Fi iar personalul este tare simpatic.

Oferta “Meniul Zilei” inca este valabila iar cafeaua poate fi si “to go”. Rezervari puteti face la 0742 899 109 / 0743 680 126 sau pe facebook.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!