Zilele copiilor clujeni

Home $ Articole $ Zilele copiilor clujeni

by | Aug 6, 2013 | Articole

Zilele copiilor clujeni, editia a II-a
Eveniment caritabil – 6-8 septembrie 2013

Ceea ce îşi propune acest eveniment, este să aducă un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru părinţi, copii şi cadre didactice petrecând un timp valoros şi frumos împreună.
Clujul va deveni capitala copilăriei, bucuriei şi a bunei dispoziţii. Pe tot parcursul celor 3 zile activităţi complexe pentru copii, părinţi si toţi cei care îşi doresc să petreacă timpul cât mai plăcut şi recreativ. Evenimentul va avea două componente principale:
• una educativ-recreativă
• una caritabilă

Pe plan educativ, se vrea un bun prilej de atragere a copiilor în diferite evenimente educativ-recreative cum ar fi: ateliere de creaţie, ateliere de dans, de muzică sau pictură, târgul de carte şi jucării unde copiii pot să achiziţioneze sau să facă schimburi interesante de jucării sau cărţi, ateliere de bune maniere. Copiii se vor întrece în diferite competiţii recreativ-educative: MasterChef-ul copiilor sau Copiii au talent sau la Karaoke. Vor avea ocazia să înveţe cum se fac mici lucruri de mână la Atelierul de creaţie hand-made sau vor învăţa tainele desenului în cadrul unei Tabere de creaţie artistică.
Având în vedere faptul că informaţia este întotdeauna importantă, iar lipsa ei poate crea situaţii nedorite, pregătim şi un târg cu vânzare părinţilor, care să îi informeze şi pregătească pentru “meseria” lor zilnică de părinte.
Referitor la aspectul caritabil al evenimentului, susţinem orfelinatul de copii de la Mănăstirea Dumbrava din judeţul Alba. Astfel, fondurile, alimentele, jucăriile sau cărţile donate de cei binevoitori, vor fi direcţionate către cele peste 100 de suflete care au nevoie în permanenţă de hrană, dar mai ales…de dragoste şi apreciere.
Timp de trei zile, la Cluj, vom putea simţi din nou copilăria sub toate formele ei, vom redescoperi apropierea şi joaca. Vom uita de telefoane, laptopuri sau tablete, ne vom încărca cu energie din mijlocul naturii.

Contact:
Cosmina Pop : 0748 15 48 38 / 0757 46 49 88
Anda Gavrila: 0754 96 48 52/ 0721 18 92 51
email: [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!