The Conjuring – real fear!

Home $ Cinema $ The Conjuring – real fear!

by | Aug 7, 2013 | Cinema

The Conjuring e primul horror serios care intră la noi în cinematografe anul acesta. E atât de ”serios” încât dacă sunteți mai slab de îngeri, vă sfătuiesc să evitați vizionarea de după apus. Mergeți pe lumină, cu un prieten sau doi, pentru că The Conjuring merită văzut în contextul dezamăgirilor pe care le-a oferit genul horror în ultima vreme.

În regia lui James Wan (Insidious, Saw), cu Vera Farmiga și Patrick Wilson în rolurile principale, The Conjuring spune povestea a doi specialiști în paranormal. Aceștia sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezenţa unor spirite violente la ferma lor. Ajunși la ferma familiei Perron, cei doi specialiști nu-și dau seama imediat cu ce se confruntă. Cu cât timpul trece, cu cât cercetarea avansează, spiritele devin din ce în ce mai violente, astfel că cei doi se vor confrunta cu cel mai terifiant caz din întreaga lor carieră.

The Conjuring are la bază o povestea reală însă lucrul acesta contează mai puțin. Important e faptul că James Wan va reuși să ne sperie cu multe apariții terifiante bruște și cu o poveste plină de teroare. Filmul a avut deja premiera în Statele Unite și este un adevărat succes de box office. Din fericire și criticii de film l-au primit cu recenzii bune, majoritatea dintre ei afirmând că The Conjuring e genul de film la care toată lumea prezentă își ține respirația și că teroarea e unul dintre cel mai bune sentimente transmise de acest film minunat.

Filmul lui Wan (regizor implicat în noul proiect Fast & Furios) intră la noi în cinematografe de vineri și sper să aibă cel puțin același succes ca peste ocean. Așteptările sunt mari după prezentarea cărții de vizită, așa că sperăm să nu fim dezamăgiți nici măcar un pic.

Marian Iuga, FilmSinopsis

The Conjuring:
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!